Despre noi

Cu o experienta de mai bine de 18 ani in domeniul comercial, S.C. Tamistef S.R.L. Botosani are propria productia de fabricare a tamplariei PVC si aluminiu dar și prelucrare sticlă la cele mai înalte standarde.
De-a lungul timpului, experiența noastră ne-a plasat printre furnizorii de top, tehnologia de ultimă oră pe care o folosim ne diferențiază de concurenții noștri, iar managementul proceselor noastre operaționale ne permite să răspundem la cerințe din ce în ce mai diverse și provocatoare, pentru a ne satisface clienții. al nostru.

Dorim să testăm limitele creativității tale, să fim deschiși provocărilor și să oferim cea mai diversă gamă de produse, de la geam termopan pentru geam termopan și asamblare perete cortină până la panouri și oglinzi decorative din sticlă.

Ne bazăm pe furnizori și parteneri de renume care lucrează împreună pentru a menține cele mai înalte standarde, motiv pentru care Saint-Gobain Glass, lider mondial în sticlă arhitecturală, ne livrează sticlă brută, iar restul furnizorilor furnizează materii prime de cea mai înaltă calitate.

Prelucrarea sticlei necesită abilități și tehnologie. Creșterea și dezvoltarea continuă ne-au permis să investim în prelucrarea acestui material fragil și să ținem pasul cu inovațiile pe o piață solicitantă.

Partenerii noștri

Certificări

Oferim solutii certificate pentru orice proiect, prin utilizarea tehnologiei moderne de prelucrare si un design modern. Acestea sunt garantate sa se incadreze in cele mai stricte norme Europene, avand o varietate larga de culori disponibile.

Să colaborăm

Ne propunem să satisfacem toată gama de nevoi legată de industria termopanelor, astfel încât clienții nostri să fie siguri că vorbesc cu profesioniștii în acest domeniu!