Tehnic

Principiul de funcționare al vitrajului Planitherm XN

Sursă: SAINT-GOBAIN

Beneficii vitraj PLANITHERM XN

Vitrajul dublu este format din două foi de sticlă, separate printr-o baghetă distanțier care, prin sigilare, etanșează spațiul umplut cu gaz dintre ele. Vitrajele cu izolare termică conțin o peliculă fină, transparentă, pe bază de argint și oxizi metalici, pe una dintre fațele interioare ale vitrajului dublu.
Această peliculă fină formează o barieră termică ce păstrează căldura în interiorul casei dumneavoastră, bucurându-vă în același timp de lumina naturală.

Sunt de 3 până la 6 ori mai izolante decât ferestrele tradiționale.

Costurile la încălzire pot fi reduse cu până la 15%.

Sporește senzația de spațiu al căminului făcându-l mai luminos și mai confortabil.

Controlul cheltuielilor de încălzire - aceste vitraje de înaltă performanță, care sunt integrate în ferestrele noi, contribuie la reducerea cheltuielilor de încălzire -rezultatul fiind o pierdere de 3 ori mai mică a căldurii față de vitrajele obișnuite.

Controlul cheltuielilor de încălzire - aceste vitraje de înaltă performanță, care sunt integrate în ferestrele noi, contribuie la reducerea cheltuielilor de încălzire -rezultatul fiind o pierdere de 3 ori mai mică a căldurii față de vitrajele obișnuite.

Principiul de funcționare al vitrajelor pentru controlul solar

Sursă: SAINT-GOBAIN

Beneficii vitraj pentru control solar

Vitrajul dublu reprezintă o soluție modernă și eficientă pentru protecția solară.
Acesta este format din două foi de sticlǎ separate, umplute cu un gaz inerte sigilat şi întreţinut prin intermediul unei baghete distanţiere. Pe partea interioarã a acestor foi se aflǎ o peliculă fină și transparentă bazată pe metale nobile și oxizi metalici care permit blocarea cäldurii excesive ce pot apårea vara astfel incât spațiul dumneavoastră să rãmână confortabil.

Poate reduce temperatura cu până la 5 grade te timpul verii, totodată protejând de gerul iernii.

Prin gradul său ridicat de transparență, vitrajul PLANISTAR SUN PLUS pare să crească dimensiunile ferestrelor dumneavoastră cu 10%, comparativ cu alte vitraje din categoria sa.

Pe timpul iernii, economisim la factura la încălzire. Pe timpul verii, reducerea consumului pentru climatizare.

Principiul de funcționare al vitrajulului STADIP PROTECT

Sursă: SAINT-GOBAIN

Beneficii vitraj STADIP PROTECT

Sticla laminată este o soluție ingenioasă pentru siguranța ta și a celor din jurul tau. Acest tip de sticlă se produce prin lipirea uneia sau mai multor folii speciale din PVB (folie de plastic transparent rezistent) între două foi de sticlă, astfel incat atunci când aceasta se sparge cioburile sunt menţinute alipite impiedecand formarea gaurilior si prevenind rani diverse in urma unui accident.

În eventualitatea unei coliziuni și/sau a spargerii geamului, vitrajul cu sticlă laminată nu se va sparge în bucăți mari precum un dubluvitraj standard. După câteva lovituri repetate însă, se va crăpa dar își va menține integritatea.

Asigură securitate și liniște căminului dumneavoastră fiind rezistent la spargere.

Perfectă împotriva accidentării copiilor.

Cu acest vitraj laminat, probabilitatea unei intrări prin efracție este redusă cu 90%.

Vitrajul laminat blochează 99% din razele UV care afectează mobila, podelele, etc.

Vezi Tabel Vitraje (PDF)

THERMIX TX PRO - Performanță termică optimă, rigiditate bună și design deosebit.

Sursă: YouTube

Ce este THERMIX TX PRO?

THERMIX TX PRO este un profil distanțier modern format dintr-un tecnopolimer special rigidizat cu două fire inoxidabile foarte rezistente. Bara este parțial acoperită de o folie foarte subțire de oțel inoxidabil care ajută la aderența materialului de etanșare și acționează ca o barieră de gaz. Bara de distanță măsoară 6,85 milimetri înălțime, 6 metri lungime și lățime într-o măsură care poate varia de la 7,5 la 23,5 milimetri; învelișul din oțel inoxidabil de înaltă calitate, cu o grosime de doar 0,09 milimetri, îl face rezistent și flexibil. THERMIX TX PRO poate fi tăiat pentru a produce rame cu colțare din plastic sau îndoit folosind o mașină de îndoit disponibilă astăzi pe piață.

THERMIX TX PRO este furnizat în următoarele culori:

Gri deschis (asemănător cu RAL 7035)

Maro deschis (asemănător cu RAL 8003)

Maro închis (asemănător cu RAL 8016)

Negru (asemănător cu RAL 9005)

Vezi Detalii THERMIX (PDF)

Geamuri Termopan pentru un viitor durabil.

Pentru că meriți.