Pereți sticlă pentru toalete si vestiare

Avantaje pereți sticlă pentru toalete si vestiare

Executam sticla securizata si laminata cu finisaje diverse pentru pereti din sticla ce delimiteaza bai/ vestiare /dusuri.

Datorita accesoriilor de prindere de calitate si posibilitatilor diverse de personalizare a sticlei, peretii tip CUBICLE au devenit o solutie moderna si eleganta de compartimentare tot mai des intalnita in restaurante, hoteluri, spatii SPA, etc..

Si pentru ca vorbim de spatii publice, pentru peretii tip ‘CUBICLE’ recomandam sticla laminata si securizata, asigurand astfel un grad maxim de siguranta si rezistenta in timp: in momentul spargerii fragmentele de sticla raman lipite prin intermediul foliei de la interior, eliminand riscul de ranire al persoanelor.

Pe langa proprietatile sale de siguranta, vorbim si de durabilitatea sa in timp. Astfel pot fi laminate sticle emailate (vopsite in orice culoare RAL) sau sticle cu print digital ceramic, modelul sau vopseaua fiind la interiorul panoului stratificat. Astfel avem culoare si intimitate, pastrandu-se in acelasit timp stralucirea sticlei in exterior. Sticla laminata raspunde tuturor cerintelor arhitecturale si de design actuale, fiind cea mai sigura sticla recomandata pentru acest tip de produs!
Print Digital pe sticla

TAMISTEF SRL Botosani foloseste cea mai noua tehnologie in domeniu: print digital cu cerneala ceramica, ce permite obtinerea unor rezultate calitative datorita rezolutiei ridicate a imaginilor/modelelor grafice imprimate si preciziei de focalizare pe detalii.

Sticla printata este ulterior securizata la temperaturi de peste 600° C, culorile fuzionand in suprafata sticlei pentru totdeauna, capatand astfel proprietati speciale, respectiv rezistenta sporita la diferente de temperatura, raze UV si umiditate, respectiv zgarieturi.

Pentru transparenta si linii clare, putem folosi sticla ‘ultraclara’ (‘low-iron’) fara tenta verzuie, sau sticla colorata in masa (bronze/grey) ;

Pentru spatii de intruniri sau receptii asiguram intimidate prin sticla mata sau colorata (emailata/ vopsita in culori RAL) ;

Pentru design-uri mai sofisticate, putem realiza pereti din sticla printata ceramic pentru a reda imagini si modele grafice.

Finisaje & Design

sticla mata sau laminata cu folie mata la interior;

sticla securizata colorata ( emailata/ vopsita in culori RAL) sau laminata; putem folosi sticla ‘ultraclara’ (‘low-iron’) fara tenta verzuie ce nu influenteaza nuanta aleasa;

sticla printata ceramic pentru a reda imagini si modele grafice.

Interesat de achiziționarea de pereti de sticla?

Contactează-ne

Geamuri Termopan pentru un viitor durabil.

Pentru că meriți.