Pereți mobili sticlă

Avantaje pereți mobili sticlă

Peretii mobili din sticla reprezinta o solutie inteligenta de acces facil din exterior in interior, cu grad de flexibilitate ridicat prin inchiderea partiala sau totala a acestora. Astfel puteti beneficia de zone largi pentru diverse intruniri sau receptii, dar si de o compartimentare eficienta a spatiului interior cu transparenta totala sau intimitate perfecta, cu o izolare fonica mare, in functie de necesitati.

Peretii mobili din sticla pot fi utilizati in diverse aplicatii: magazine si zone comerciale, hoteluri, cafenele, spatii de birouri, dar si in casele dvs, sistemele avand o manevrabilitate facila. Peretii pot fi prevazuti cu usi de acces din sticla, asigurandu-se astfel accesul facil si in momentul inchiderii integrale a peretelui.

Inchiderea teraselor sau a balcoanelor cu ajutorul peretilor mobili din sticla reprezinta o solutie potrivita, atat din punct de vedere functional, cat si estetic. Iti asigura confortul necesar in functie de vreme, pastrand in acelasi timp luminozitatea si vizibilitatea.

Finisaje & Design

Pentru transparenta si linii clare, putem folosi sticla ‘ultraclara’ (‘low-iron’) fara tenta verzuie, sau sticla colorata in masa (bronze/grey) ;

Pentru spatii de intruniri sau receptii asiguram intimidate prin sticla mata sau colorata (emailata/ vopsita in culori RAL) ;

Pentru design-uri mai sofisticate, putem realiza pereti din sticla printata ceramic pentru a reda imagini si modele grafice.

Interesat de achiziționarea de pereti de sticla?

Contactează-ne

Geamuri Termopan pentru un viitor durabil.

Pentru că meriți.