Panouri de duș WALK IN

Avantaje panouri de duș WALK IN

Realizam panouri de dus personalizate de tip WALK IN, de diferite grosimi si cu finisaje diverse, transparente, mate sau imprimate.

Paravanele WALK IN se incadreaza perfect in orice baie, indiferent de marime, sticla fiind o solutie moderna de amenajare. Datorita variatiilor de culori si modele pe care le oferim, cu siguranta veti gasi solutia optima pentru amenajarea baii dvs.!

Pentru o transparenta de durata recomandam sticla TIMELESS pentru executia panourilor de dus, sticla ce isi pastreaza in timp aspectul curat cu un efort minim!

Sisteme de prindere de calitate

Usurinta in utilizare

Tratament aticoroziune de durata

Sticla TIMELESS este realizata cu ajutorul unei depuneri magnetronice performante, ce nu afecteaza claritate sticlei, dar cu o puternica protectie anti-coroziune impotriva petelor albe cauzate de apa si depuneri calcar.

Veţi observa că pe suprafaţa sticlei TIMELESS va rămâne mult mai puţină apă decât în cazul sticlei obișnuite!

Usurinta in utilizare

Culori diverse & Design

Referitor la panourile de dus executate din sticla printata, folosim cea mai noua tehnologie in domeniu: print digital cu cerneala ceramica (special creata pentru sticla). Putem realiza o diversitate de modele grafice sau reda imagini cu rezolutie ridicata, cu diverse grade de opacitate.

Sticla printata este securizata la temperaturi de peste 600° C, culorile fuzionand in suprafata sticlei pentru totdeauna, capatand astfel proprietati speciale, respectiv rezistenta sporita la diferente de temperatura, raze UV si umiditate.

Usurinta in utilizare

Siguranta maxima in exploatare

Indiferent de culoare sau model, recomandam si sticla laminata, asigurand astfel un grad maxim de siguranta si rezistenta in timp: in momentul spargerii fragmentele de sticla raman lipite prin intermediul foliei de la interior, eliminand riscul de ranire al persoanelor. Sticla laminata, poate fi transparenta, mata sau printata.

Interesat de achiziționarea unor panouri de dus?

Contactează-ne

Geamuri Termopan pentru un viitor durabil.

Pentru că meriți.