Sticlă decorativă bucătării

Avantaje sticlă decorativă bucătării

Sticla colorata este un element nelipsit in bucatariile moderne fiind integrata intre corpurile de mobilier cu usurinta, si este atractiva ca design, cat si functionala. Fara rosturi chituite la vedere si intr-o varietate de colori si modele, sticla printata este solutia perfecta pentru placarea bucatariei!

TAMISTEF SRL realizeaza sticla printata cu tehnologie de ultima generatie specifica: print digital cu cerneala ceramica (nu poate fi folosit pentru alte materiale).Printul digital classic cu uscare UV, poate poate fi folosit si in cazul sticlei, insa nu are aceleasi proprietati functionale, datorita rezistentei sale reduse la temperaturi ridicate (max. 120-150 grade C). Este destinat cu precadere aplicatiilor interioare si se poate zgaria usor la o simpla atingere cu unghiile, avand si o perioada de viata redusa.

Este securizata ulterior la temperaturi de peste 600° C, culorile fuzionand in suprafata sticlei pentru totdeauna, capatand astfel proprietati speciale, respectiv rezistenta sporita la temperaturi ridicate, umiditate, si in special la abraziune.

Datorita acestor calitati speciale, sticla noastra poate fi utilizata fara probleme in bucatarie!

Sticla TIMELESS este realizata cu ajutorul unei depuneri magnetronice performante, ce nu afecteaza claritate sticlei, dar cu o puternica protectie anti-coroziune impotriva petelor albe cauzate de apa si depuneri calcar.

Veţi observa că pe suprafaţa sticlei TIMELESS va rămâne mult mai puţină apă decât în cazul sticlei obișnuite!

Design

Totodata, ca si print digital, putem realiza o diversitate de modele grafice sau reda imagini cu rezolutie ridicata, cu diverse grade de opacitate pentru a raspunde nevoilor cat mai variate a clientilor nostrii.

Fiind produs personalizat, putem realiza decupaje/gauri conform cerintelor dvs. pentru un aspect placut si integrare perfecta. Se pot utiliza orice tip de prinderi mecanice pentru sticla securizata.

Vezi brosura sticla decorativa pentru bucatarii!

VEZI BROSURA

Geamuri Termopan pentru un viitor durabil.

Pentru că meriți.