Sticlă Personalizată

STICLA SABLATA

Beneficiile sticlei sablate:

De multe ori ați văzut sticlă sablată, dar nu o considerați pentru casa dvs. Este posibil să nucunoașteți opțiunile minunat de diverse disponibile atunci când vine vorba de sticlă.Posibilitățile sunt nesfârșite! De exemplu, sticla poate fi folosită pentru un plus de intimitate, izolare sau ca o caracteristică.

Există o serie de tehnici pentru a vă îmbunătăți sau moderniza casa sau spațiul de lucru.Una dintre aceste tehnici este cunoscută sub numele de „sablare”. Aruncă o privire mai jos pentru a afla puțin mai multe despre acest proces.

Tehnica sablare

Pentru a crea sticlă sablată la un depozit sau o fabrică de producție de sticlă, trebuie folositemetode specializate. Odată ce tipul de sticlă a fost selectat, o mașină special construităpropulsează un flux de material granulat. De obicei nisip pe o foaie de sticlă pentru a îndepărta luciul de pe suprafața acesteia și pentru a-i da un aspect „mătuit”.

De ce să optați pentru sablare?

Crearea unui element de opacitate în ferestrele, ecranele sau ușile din sticlă vă oferă multmai multe opțiuni atunci când vine vorba de confidențialitate. Sablare înseamnă că unelezone pot fi alese pentru a rămâne transparente, în timp ce altele pot avea aspectul „mătuit”dorit.

De exemplu, un paravan poate fi lăsat liber la înălțimea capului, astfel încât să putețivedea din el, dar restul poate fi ascuns pentru confortul dumneavoastră. O altă opțiune estesă aveți modele frumoase din punct de vedere estetic gravate pe foi de sticlă, cum ar fiblaturile de masă cu o precizie uimitoare folosind sablare.

Ce poate fi sablat?

Orice panouri de sticlă pot fi îmbunătățite utilizând tehnici de sablare – de la ferestre până lapanouri de sticlă în uși și nu numai. Chiar și articolele individuale pot beneficia din punct devedere estetic de sablare. Orice, de la sticlă transparentă la sticlă colorată, sticlă vopsită, sticlă laminată sau chiar oglindă poate fi sablata pentru a obține aspectul dorit.

Cum pot obține sticlă sablată?

Companiile specializate pe sticlă precum TAMISTEF SRL oferă opțiuni precum sablare și gravare cu acid ca parte aunui serviciu personalizat. Depozitul de sticlă Tamiștef creează piese de sticlă personalizate pentru casa sau spațiul de birou oferind un timp de fabricare rapid, fără a face compromisuri - cu o calitate excelentă.

Disponibil într-o serie de forme pentru a satisface cerințele dumneavoastră, cu o varietate de finisaje dacă este necesar.

STICLA CU FOLIE PRINTATA

Obtineti protectie si intimitate durabila cu sticla cu folie printata, care ofera o rezistenta remarcabila la deteriorare dupa expunere indelungata la soare si raze UV.

Oferă un raport excelent calitate/pret, aceasta este solutia perfecta pe termen lung; plus ca se curata foarte usor prin incercurari simple laveta sau solitii specifice curatari sticlelor - fara blocarea completa a luminii naturale, și se aplică usor datorita proprietatilor sale anti-zgarieturi.

Interesat de achiziționarea unei sticle printate?

Contactează-ne

VITRALII

Vitraliul este o compoziție decorativă formată din bucățele de sticlă colorată, dispuse simetric sau asimetric și legate între ele prin rețele de plumb și prinse prin tije metalice decadrul ușii sau ferestrei.
Vitraliul se poate monta și în lemnul ușilor, fie ele exterioare sau interioare.

Originile vitraliilor se pierd în istorie. Tehnica a fost derivată probabil din fabricațiabijuteriilor și mozaicurilor. Vitraliile, asa cum le cunoaștem azi, se pare că au apărut o dată cuconstruirea bisericilor, cele mai vechi datând din secolul al X-lea. Tehnica vitraliului, în liniimari neschimbată până astăzi.

Explozia de interes din ultimii ani a dus la dezvoltarea unor forme noi și imaginative ale acesteiarte. Noile tehnologii și creșterea interesului pentru vitralii, ca hobby, au dus la ceea ce a fostnumită "o noua epocă de aur a sticlei". Noile case sunt frecvent completate cu spectaculoaseintrări din sticlă, ferestre de baie cu vitralii, abajururi Tiffany.

Panourile decorative sunt achiziționate pentru a fi atârnate în dreptul unei ferestre însorite. Formele minunate decorează mese, pereți sau ferestre.

Geamuri Termopan pentru un viitor durabil.

Pentru că meriți.