Placări sticlă colorată

Avantaje

O tendinta actuala o reprezinta placarea peretilor cu sticla colorata, aceasta fiind o alternativa moderna si rapida pentru ‘clasica’ faianta. Pe langa atributele decorative sunt si cele practice: usurinta cu care se poate monta si curata sticla, numar redus de rosturi de imbinare ce nu necesita chituire.

Peretii pot fi placati cu sticla colorata de diverse grosimi intre 4-12 mm (securizata in cazul in care exista multiple decupaje si gauri), cu o gama de culori variata conform paletarului RAL. De asemenea, se pot creea imagini de efect prin prin imbinarea sticlei cu lumina.Sticla vopsita/emailata poate fi utilizata oriunde si are proprietati de decolorare reduse daca este placata corespunzator, atat la interior, cat si la exterior, cu materiale de buna calitate.

Astfel, pot fi placate cu sticla colorata lavoarele in bai, zonele de lucru si blaturile din bucatarii, dar si zone de trafic intens din interiorul spatiilor comerciale si cladirilor de birouri (receptii, holuri, baruri,etc.).
Procesarea sticlei colorate

TAMISTEF SRL executa pe comanda sticla colorata, conform cerintelor dvs. privind culoarea si dimensiunile spatiului amenajat. Pentru o fidelitatea culorii alese va recomandam alegerea unei sticle ‘ultraclare’ cu continut redus de fier, ce atenueaza nuanta verzuie a geamului obisnuit, si care afecteaza in special aspectul culorilor deschise.

Sticla colorata poate fi emailata sau vopsita la rece in orice culoare RAL, si are proprietati specifice in functie de procedeul tehnologic si tipul de vopsea folosita.

Grosimea sticlei colorate pe care o realizam variza 4 -12 mm in functie de utilitatea produsului, are canturile perfect finisate si lucioase, atat pe drept, cat si pe rotund. Putem executa decupaje si gauri necesare prizelor, aplicelor sau robinetilor existenti pe perete, acestea fiind preluate din AUTOCAD si taiate cu precizie cu ajutorului CNC-ului.

Sticla colorata poate fi rezistenta la caldura (termorezistenta) si cu o duritate crescuta.

Fixarea placarilor din sticla / oglinda:

adeziv special pe partea inferioara a panourilor din sticla pentru fixare.

prinderi punctuale inox / aluminiu pentru prindere pe perete.

suprafata de fixare trebuie sa fie perfect plana.

Interesat de achiziționarea de sticlă colorată?

Contactează-ne

Geamuri Termopan pentru un viitor durabil.

Pentru că meriți.