Oglinzi Decorative

Oglinzi șlefuite lucios sau fazetate

O oglindă este un obiect decorativ folosit cu preponderenta la interior a cărui suprafață este destulde lucioasă încât poate să formeze o imagine. Cele mai întâlnite tipuri de oglinzi sunt cele plane, careprezintă o suprafață plată, folosite la decorarea incaperilor sau inramate in rame de lemn inca dinanul 1665 in perioada lui Ludovic al XIV-lea.

Oglinda cristal este denumită mai nou aproape orice tip de oglindă deoarece este executată din geam Float. Oglinda pe cant poate fi şlefuită lucios sau fazetată.
Oglinda fazetata este un accesoriu modern cu forme geometrice unicat. Clientii pot sa se bucure de o instalare creativa datorita design-ului pe care il ofera si a comoditatilor asamblarii direct la perete!

Schimba-ti locuinta cu un design modern si versatil al unei oglinzi cu fazeta tip panou! Imbinand dimensiunile ideale ale pieselor, montarea de incredere se face fara a fi necesare gauri in peretii tai. Bucura-te de libertate creativa si ofera incaperii tale elementul personalizabil care sa completeze perfect decorul interior al casei!

Oglinzi decorative pentru o casă aparte.

Pentru că meriți.