Compartimentări cu sticlă

Avantaje

Fabrica de termopane si tamplarie PVC TAMISTEF va pune la dispozitie a gama diversificata de sticla securizata si sticla laminata cu proprietati acustice ridicate, pentru a raspunde cerintelor arhitecturale contemporane, respectiv crearea unor medii de lucru moderne, asigurand atat transparenta, cat si integritate spatiilor delimitate.

Compartimentarile vitrate clasice au in componenta sticla securizata de diverse grosimi 8-12 mm, in functie de sistemul de prindere si deschiderea peretilor.Pentru compartimentarile de tip’ OFFICE’, in ultimii ani s-a trecut la partitii cu sticla dubla, pentru o performanta acustica imbunatatita.

In functie de structura si tipul celor doua geamri folosite (laminat, acustic sau monolit) se poate atenua semnificativ zgomotul in interiorul unui spatiu de lucru sau intr-o sala de sedita.

STICLA LAMINATA cu folie acustica reprezinta o solutie actuala pentru compartimentari, indiferent daca vorbim de cladiri de birouri sau resedinte private si poate fi folosita atat in vitraje simple, cat si in vitrajele duble.Sticla laminata acustica sporeste performanta medie de izolare acustica – exprimata in Rw (EN ISO 713) – cu 3 db fata de geamurile laminate clasice si cu 5 db in raport cu vitrajele simple din sticla securizata de aceeasi grosime.
FINISAJE & DESIGN

Pentru compartimentari de tip ‘office’, avem capacitatea de a acoperi cerinte diverse:

Integrarea oricarui model de logo prin imprimare digitala;

Furnizarea de sticla mata integral pentru asigurarea intimitatii vizuale;

Pentru design-uri mai sofisticate, realizarea de partitii din sticla printata ceramic pentru a reda imagini si modele grafice.

De ce noi?

Sticla procesata in fabrica noastra conform standardelor de calitate EU ;

Sticla securizata certificata BSI EN 12150;

Gama variata de finisaje;

Print digital ceramic de calitate exceptionala pentru personalizarea proiectului dvs.;

Interesat de achiziționarea de pereti de sticla?

Contactează-ne

Geamuri Termopan pentru un viitor durabil.

Pentru că meriți.